VELKOMMEN TIL VÅR HEIMESIDE

Førde Brukshundklubb vart stifta i 1976. Vi held til i Førde i Sogn og Fjordane. Pr. oktober 2014 har klubben 213 medlemmer. FBHK er samarbeidande med Norsk Kennel Klubb.

Klubben ønskjer å være ein aktiv klubb, med treningar og aktivitetar som passar for alle! Vi har faste treningar kvar veke, året rundt. FBHK arrangera også seminar og kurs årleg. I tillegg har vi ei turgruppe. Les meir om våre aktivitetar her

Klubbens formål er å:

• Fremme eit ansvarleg hundehald i samfunnet
  • Fremme muligheitane for aktivitet med hund
  • Bidra til å fremme utviklinga av fysisk og psykisk sunne og sosialt tilpassa individ
  • Ivareta medlemmenes kynologiske interesser

Som medlem i Førde Brukshundklubb får du:

• Tilgang til ein aktiv hundeklubb
  • Råd og hjelp innan dei fleste greinene av hundesporten
  • Fagleg og sosialt samvær
  • Rabatt på våre kurs
  • 15% på hundeutstyr og hundefôr hos våre samarbeidspartnere

Medlemsmøte

Klubben avholder 4 medlemsmøter pr år, inklusiv årsmøte. Vi prøver alltid å ha eit tema på medlemsmøtene, som vi håper er av interesse for klubbens medlemmer! Vi har alltid enkel servering (gratis), og utlodning med fine premiar! Som regel er møtene i kantina (4.etg) på Rødekorsbygget på tirsdagar!

1. medlemsmøte avholdes ultimo februar. Hovedfokus her er årsmøte, med medlemsmøte når årsmøtet er ferdig.

2. medlemsmøte avholdes mai/juni. Oppdatering etter utstilling. Tema.

3. medlemsmøte avholdes september. Planer for klubbmesterskap og kurs påfølgende år. Tema.

4. medlemsmøte avholdes i november. Julebord og sosialt (påmelding)!