Medlemskap

Den enklaste måten å melde seg inn i Førde Brukshundklubb på, er å melde seg inn via NKK (Norsk Kennel Klub) sine internettsider. Medlemssystemet i NKK og dei samarbeidande klubbane er lagt opp på den måten at alle som vil være medlem i ein hundeklubb, også må betale grunnkontingent til NKK. NKK står for innkreving og registrering av innbetaling, og så refunderer dei til den lokale klubb deres andel.

Bruk denne linken, og følg anvisningane her

Dersom du allereie er medlem av NKK eller ein anna samarbeidande klubb, kan denne linken også brukast, men når du kommer inn på siden velger du å melde deg inn i ein klubb. Då betaler du kun tilleggs kontingent til FBHK, grunn kontingent til NKK skal kun betalast ein gang.

Dersom du synast dette er vanskeleg, eller trenger hjelp, sender du ein epost til : [email protected] . Du kan også ringe 478 88 940 (Irene)

NÅR EIN BLIR MEDLEM I FØRDE BRUKSHUNDKLUBB ER EIN OG MEDLEM AV NORSK KENNELKLUBB.
DET KOSTER TOTALT 390,- KR FOR MEDLEMSKAP.
( da er 200,- til Førde Brukshundklubb og 190,- til Norsk Kennel Klubb)

Fra 1. september er det kun 1/2 avgift når en melder seg inn. Medlemskapet gjelder da ut inneværende år.

• people image

Irene M. Sønnervik