Rallylydigheitskurs

Førde Brukshundklubb arrangerer rallylydigheitskurs 22-23. april 2017dsc_0360

Kva er rallylydigheit?

I denne sporten går hund og førar i ei bane med øvelsar fra lydigheit, agility og freestyle. Hovedfokuset til rallylydigheit ligger på glede, samarbeid og gode holdningar. Eigar har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mykje han eller hun vil under konkurransen.
Sporten passer for alle raser og førere i alle aldre.

Instruktørar: Nina Tandberg og Thomas Håkonsløkken

Dei er begge NKK instruktørar og godkjente rally instruktørar i NRL. Dei har holdt kurs sammen i 3 år og utfyller hverandre veldig godt.
Både i samspillet mellom hund og fører og påfyll med masse motivasjon for videre trening.

Nina har no sin andre hund i elite i Rally, Trym ein Border collie. Dei går FCI3 i lydighet.

Thomas har vært hundefører i militæret. No har han Flavia som han konkurrerer i Rally klasse3 og lydighet klasse 2 med.

Instruktørane lover deg en helg med mykje moro og framgang enten du er ny i sporten eller har holdt på ei stund!

Kurset passar for både nybegynnarar og vidarekomne.

Begrensa antall plasser – her er det førstemann til mølla som gjelder!

Pris kr. 1300,- (medlemmar) / kr. 1600,- (ikkje medlemmar).

Betalast inn før kursstart til konto 3700 20 28310. Merk betalinga med «Rally og ditt namn».
Påmeldingsfrist 10.04.2017

For spørsmål kontakt Katrine Larsen [email protected]