PM LP/ Utstilling 8-9.oktober 2016

Kjære utstiller!

FØRDEUTSTILLINGA LØRDAG 8. (LP) – SØNDAG 9. OKTOBER 2016

Vi takker for påmeldingen og ønsker deg velkommen som deltaker på vår utstilling.

Vedlagt følger oversikt over påmeldte hunder, fordelt på ringer og dag. Hundene bedømmes i henhold til oppsatt rekkefølge.Her finner du all informasjon: PM VEIBESKRIVELSE FINNER DU HER: Gaularhallen

Vær likevel oppmerksom på at eksteriørutstillingen starter kl.09.00 og at du selv er ansvarlig for å møte til rett tid/i rett ring. Vi vil også minne om at utstiller er i alle henseender ansvarlig for sin(e) hund(er) på utstillingsplassen.Gruppefinalene er beregnet å starte ca kl. 14.30 søndag. Vi minner om at gruppe 6 og 7 (voksne)IMG_1472 er slått sammen i gruppebedømmelsen, samt gruppe 6,7 og 10 valper.

• LP-konkurransen er lørdag 8. oktober i/ved Hafstadparken i Førde, den nyeidrettsparken. Fra Førde Sentrum, kjør mot Bruland/Jølster, til venstre i rundkjøringaved Rema 1000 på Hafstad. Oppstart kl. 13.00, underlag er gress.

• Eksteriørutstilling: Bytte av utstillingshall! På grunn av pågående byggearbeider og uavklart tilgang til nødvendige fasiliteter har Førde brukshundklubb på kort varsel sett seg nødt til å flytte årets utstilling fra Naustdal til Gaularhallen på Sande i Sunnfjord, to mil sør for Førde. Vi beklager at varselet kommer såpass tett på arrangementet, men vi er sikre på at byttet er til beste for både utstillere og hunder.

VEIBESKRIVELSE FINNER DU HER: Gaularhallen

Husk!

• Gyldig vaksinasjinsattest, ikke eldre enn 3år.
  • Star-/katalognummer
OBS !!!! Dommerendring:Belgisk fårehund Groenendael og Tervueren Per-Harald NymarkCavalier King Charles Spaniel Nina KarlsdotterAlle valper dømmes av Irene Donnè

Vennlig hilsen FØRDE BRUKSHUNDKLUBB

Utstillingskomiteen: Irene M. Sønnervik, Kate Yndestad, Jan Roar Sekkelsten, Tone Madsen