Ustilling, valpeskue og LP stevne 2016

FØRDE BRUKSHUNDKLUBB ønsker velkommen til lydighetsstevne laurdag 8.oktober i Førde og til utstilling og valpeskue (alle raser) søndag 9. oktober 2016 i Naustdalshallen.

Laurdag LP:

Underlag: Gress. Ved Hafstadparken i Førde.

Dommer: Johnny Halvorsrud.

Søndag Utstilling:

Dommere:
Gruppe 1 (unntatt: border collie, schäferhund) Kitty Sjong, Danmark.
Gruppe 2 (unntatt: dogo canario) Nina Karlsdotter, Sverige.
Gruppe 3 Nina Karlsdotter, Sverige.
Gruppe 5 (unntatt: elghundrasene, finsk spets og norrbottenspets, siberian husky, västgötaspets) Per Nymark, Norge.
Gruppe 6 (unntatt: harehunder) Per Nymark, Norge.
Gruppe 7 RUR: Per Nymark, Norge.
Gruppe 8 (unntatt: Retriever-rasene) Amerikansk Cocker Spaniel, Clumber Spaniel, Cocker Spaniel, Engelsk Springer Spaniel, Irsk Vannspaniel, Welsh Springer Spaniel: Per Nymark, Norge. Øvrige; Nina Karlsdotter, Sverige.
Gruppe 9 Kitty Sjong, Danmark.
Gruppe 10 Kitty Sjong, Danmark.

I gruppefinalene blir gruppe 6, 7 og 10 slått sammen! Valper vil så langt som mulig bli bedømt av dommer som er autorisert for rasen. Det avholdes ikke gruppefinale for valper, men plassering av finalister.

Påmeldings- og betalingsfrist: Manuell: 10.09.16. Utvidet elektronisk: 19.09.16.
Vi oppmoder om bruk av elektronisk påmelding via «min side» / terminlista på www.nkk.no ! Påmelding: FBHK v/Kate Yndestad, Yndestad, 6984 Stongfjorden. E-post: [email protected]. Mob.: 992 63 563.

Følg med på klubbens hjemmeside for mer info: www.fordebrukshundklubb.no
Priser: FBHK følger NKK sine priser på sin utstilling. Bank: 3700 20 28310. Alle innbetalinger merkes med hundens reg.nr. og navn. Opplysninger: Kate, tlf. 992 63 563; Tone, tlf. 984 15 743.

Påmeldingen er økonomisk bindende, og det tas forbehold om dommerendringer. Utstillingen avholdes etter NKKs gjeldende regelverk. Det tas forbehold om trykkfeil i annonsen.

Velkommen til ei kjekk hundehelg!