Massasje/ stretchingkurs 4. oktober – Avlyst

Kurset er avlyst – pga for få påmeldte!

Førde Brukshundklubb arrangerer massasje/ stretchingkurs 4.oktober 2015 med Merethe Bjerck!

Merethe driver firmaet Optimal dyrehelse i Florø. Du kan lese meir om ho og utdanninga ho har på hennar heimeside HER

Fordeler med massasje og stretching:
Alle hunder har nytte av massasje, noen trenger det mer enn andre. Spesielt hunder som trenes mye eller som har en eller annen form for skade i muskel og skjelett har godt av massasje. Massasje øker blodsirkulasjonen, øker lymfesirkulasjonen, stabiliserer blodtrykket, muskler og sener blir elastiske, risikoen for stølhet etter harde treningsøkter reduseres. Massasje kan gi økt prestasjon!

Kurset omhandler stretching med innføring i massasje. Kurset passer for alle hununnamedder i alle aldrer.
Kurset inneholder en teoretisk del og en praktisk del. Hver kursdeltager får sitt eget hefte med teori og bildeillustrasjon av stretchingøvelsene.

Teori:
– Litt om musklenes funksjon
– Hvordan feil bruk av halsbånd/sele kan føre til muskelproblemer og påvirke hundens helse.
– Hvordan feil type/for mye ensidig mosjon kan føre til muskelproblemer og påføre hunden skader.
– HD/AA, hva gjør det med muskulaturen til hunden.
– Generell teori om massasje og stretching. Hvilke positive helseeffekter har det for hunden.
– Bildehefte med massasje og stretchingøvelser.

Praktisk del:
– Mønstring av hunden. Vi tar noen hunder med forskjellige problemer ut og mønstrer dem i de forskjellige gangartene.
– Massasjegrep og hvordan man skal massere hunden.
– Stretchingøvelser.

Varigheit: 5 – 6 timer

Pris: 850,- medlemmer/ 1000,- ikkje medlemmer Betalast inn før kursstart til kontonr 37002028310. Merk betalingen med «Massasjekurs og ditt navn». Bindande påmelding!

Begrensa antall plasser: 6 – 8 deltakarar

Sted: Rødekorsbygget 4.etasje, Førde

Påmeldingsfrist 27.september 2015

Kurset vil bli avlyst dersom det er få påmeldte!

For spørsmål, kontakt Kate Yndestad: [email protected] / tlf: 99263563

Påmeldingsskjema